پوستر پنجمین جشنواره و جایزه «نوای خرّم» منتشر شد

با طراحی پرهام عرب

پوستر پنجمین جشنواره و جایزه همایون خرّم (نوای خرّم) با طراحی پرهام عرب منتشر شد.

به گزارش دبیرخانه جشنواره و جایزه همایون خرّم، پوستر پنجمین جشنواره و جایزه همایون خرّم (نوای خرّم 5) چند روز بعد از اعلام فراخوان شرکت متقاضیان در این رویداد، با طراحی پرهام عرب از هنرمندان گرافیست کشورمان در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

پرهام عرب درباره محتوای تصویری پوستر این دوره از جشنواره توضیح داده است: «طراحی پوستر جشنواره نوای خرّم همواره برای بنده شیرین و جذاب بوده و هر زمان که جهت رسیدن به ایده تلاش می کنم توجه روح استاد همایون خرّم را احساس می کنم و در پی این هستم تا علاقه ایشان به گسترش موسیقی اصیل ایرانی را به نسل های آینده در قالب یک تصویر نشان دهم. امیدوارم که طراحی انجام شده با رضایتمندی روان استاد و علاقه مندان عرصه موسیقی همراه باشد.»

پوستر چهارمین جشنواره و جایزه«نوای خرّم» منتشر شد

پوستر چهارمین جشنواره و جایزه همایون خرّم (نوای خرّم) چند روز پس از انتشار فراخوان این رویداد موسیقایی رونمایی شد.

پرهام عرب طراح و مجری پوستر چهارمین جشنواره و جایزه همایون خرّم (نوای خرّم) در توضیحاتی پیرامون پوستر این دوره از جشنواره آورده است: “پوستر طراحی شده برای این جشنواره، به تعمد، دارای پس زمینه با تونالیته آبی رنگ است که آرامش حاصل از موسیقی را در ذهن تداعی می کند.

بایسته است که به جهت عنوان جشنواره، مرکز تصویر منقش به چهره استاد همایون خرّم باشد با لبخندی حاکی از به ثمر نشستن تلاش هماره ایشان در حوزه موسیقی و کودکان و نوجوانانی که به پشتوانه حمایت اساتیدی چونان همایون خرّم، با صلابت، هر یک سازی به دست، رنگی تازه به این فضا بخشیده اند. خطوط حامل چارچوب شده هم نشانی است بر تجمعی موسیقایی با عنوان نوای خرّم ۴”

چهارمین جشنواره و جایزه همایون خرّم (نوای خرّم) آذر ماه سال ۹۶ به یاد آهنگساز بزرگ موسیقی ایران، استاد همایون خرّم با هدف حفظ و گسترش فرهنگ اصیل و فاخر ایرانی، ارتقای نگرش هنری نسل جوان از طریق شناخت آثار اساتید گذشته و تاثیر گرفتن از نمونه‌ها و الگوهای موجود در موسیقی ایرانی به همت مؤسسه فرهنگی هنری «رادنواندیش» خانواده استاد همایون خرّم و همکاری دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود.

نوازندگان تمامی سازها، خوانندگان و همچنین گروه‌های موسیقی کودک و نوجوان داوطلب (کمتر از ۱۸ سال) می‌توانند با اجرای یکی از تصانیف و یا قطعات بی‌کلام اساتید روح‌الله خالقی، مهدی خالدی، علی تجویدی، همایون خرّم‌، حبیب‌الله بدیعی و پرویزیاحقی که به شکل رسمی عرضه شده، به صورت تک‌خوانی، تک‌نوازی، هم‌خوانی، هم‌نوازی و گروه‌نوازی در این جشنواره شرکت کنند.

سومین دوره جشنواره و جایزه موسیقی همایون خرّم آغاز شد

با محوریت اخلاق مداری در عرصه هنر

سومین جشنواره و جایزه موسیقی همایون خرّم (نوای خرّم 3) پنجشنبه شب چهاردهم مرداد ماه با حضور تعدادی از هنرمندان، اجرای چند برنامه موسیقایی و تقدیر از یک عکاس پیشکسوت موسیقی آغاز شد.

 سومین جشنواره و جایزه موسیقی همایون خرّم (نوای خرّم 3)، مراسم افتتاحیه سومین جشنواره و جایزه موسیقایی همایون خرّم(نوای خرّم 3) پنجشنبه شب چهاردهم مرداد ماه با حضور تعدادی از هنرمندان، اجرای چند برنامه موسیقایی و تقدیر از یک عکاس پیشکسوت موسیقی در فرهنگسرای ارسباران تهران برگزار شد. 

 به گزارش امور رسانه، تقدیر از محمد دولو عکاس پیشکسوت موسیقی به پاس سال ها تلاش در عرصه عکاسی موسیقی یکی از بخش های آیین افتتاحیه بود که با حضور بردیا صدرنوری دبیر جشنواره و مدیر مؤسسه  فرهنگی هنری «راد نو اندیش» ، محسن سلیمانی مدیر فرهنگسرای ارسباران، رضا خرّم فرزند زنده یاد همایون خرّم و ناصر ایزدی مدیر بخش موسیقی مؤسسه «راد نو اندیش» انجام گرفت.

 محمد دولو حین اجرای این مراسم تقدیر گفت: نزدیک به 60 سال است که به طور مستمر با هنرمندان فعال عرصه موسیقی در ارتباط هستم و این باعث افتخار من است که موفق به عکاسی بسیاری از هنرمندان و استادان این عرصه شدم. جالب اینکه خیلی از هنرمندانی که امروزه به عنوان استاد و مدرس موسیقی مشغول به فعالیت هستند، عزیزانی بودند که من در دوره کودکی ، زمانی که در اردوهای مدرسه حضور پیدا می کردند، عکاسی می کردم و امشب باعث مباهات و افتخار من است که در میان برخی از آنها حضور پیدا کرده ام.

 رضا خرّم فرزند زنده یاد همایون خرّم نیز در بخش دیگری از مراسم پیامی را قرائت کرد که متن آن به شرح زیر است: 

 «بسیار شادمان و هزاران بار خداوند را شاکر هستیم که «نوای خرّم» وارد سومین سال از وجودش شد. افزایش شوق و ذوق در کودکان و نوجوانان نسبت به موسیقی اصیل و غنی ایرانی، تلاش فراوان و همت و اراده محکم این عزیزان برای یادگیری ظرایف موسیقی اصیل ایرانی توام با تمرین و ممارست، ترویج بیش از پیش اخلاق مداری در میان این طیف، از مهم ترین اهداف و دستاوردهای این جشنواره تا کنون است. به هر ترتیب دست اندرکاران این رویداد در تلاشند تا تاکید کنند موسیقی اصیل ایرانی بسیار غنی است و اگر کاستی وجود دارد، نیازمند تلاش بیشتر اهالی موسیقی ایرانی است.

                       تودرخت خوب منظر همه میوه ای و لیکن        چه کنم به دست کوته که نمی رسد به سیبت(سعدی)

امیدواریم که در سایه تلاش با عشق و خلوص از این درخت ریشه دار و پرثمر بهره وافر گرفته شود. ما امشب گرد هم آمدیم تا سومین دوره جشنواره و جایزه همایون خرّم «نوای خرّم» را آغاز نماییم، از پوستر آن رونمایی کنیم و اجرای برگزیدگان گروهی دوره دوم و بخشی از ثمره جشنواره را شاهد باشیم.

 از مجموعه نجیب و زحمتکش موسسه فرهنگی هنری رادنواندیش تشکر فراوان دارم. زیرا اجرای چنین برنامه هایی با این گستردگی مخاطب به وسعت ایران عزیز با این نظم توسط بخش خصوصی جز با عشق و دریادلی مقدور و ممکن نیست. ما همواره بر این باور بودیم که روح بزرگ پدر همواره نیروی حرکه اصلی این حرکت است. روح ایشان و تمام بزرگان از دست رفته موسیقی اصیل ایرانی شاد. »

 براساس این گزارش رونمایی از پوستر سومین جشنواره و جایزه «نوای خرّم» نیز بخش دیگری از مراسم افتتاحیه بود که در این بخش رضا خرّم و محمد دولو از پوستر جشنواره را رونمایی کردند.

اجرای چندین قطعه موسیقایی به آهنگسازی استاد همایون خرّم در بخش های مختلف مراسم با هنرمندی هنرمندان کودک و نوجوان دوره های گذشته جشنواره و جایزه «نوای خرّم» بخش عمده مراسم افتتاحیه را تشکیل می داد.

 اجرای قطعه های «ساغرم شکست ای ساقی» با هنرمندی صدرا پیشدادی سنتور، دیبا پیشدادی پیانو، «غوغای ستارگان» با هنرمندی آرشاک انوری پیانو و آرشیدا انوری ویولن از شیراز، «اشک من هویدا شد» با هنرمندی علی مثقالی همت آبادی ویلون، محمد مثقالی همت آبادی تمبک از قم، «باز آمدی» و «راز دل» توسط گروه «ضرباهنگ» به سرپرستی و نوازندگی پیانو سپاس صدرنوری و هنرمندی آسمان صدرنوری نوازنده تنبک، همخوان ، یکتا سادت احمدی زاده، شبنم بهرامی اصل نوازندگان ویولن سل ،غزل روزبهانی نوازنده ویولن ، امیرحسین سیف نوری نوازنده کمانچه، پریما صبوریان و فریماه خرّمی همخوان از جمله آثاری بودند که در مراسم افتتاحیه برای حاضران در برنامه اجرا شد.

 گروه «مهر نواز» به سرپرستی آرمان حیدریان از شهرچالوس با اجرای دو اثر «گمشده» و «بهار گلها» و گروه هنرمندان خردسال متشکل از سپهر زاهدی نیا، آرمین باقر کاسه گری، سیده زمانه هاشمی اشکا، سیده شادیا پورحجتی،صدف صیاد، غزل احمدی نوازندگان ویولن و پوریا محمدپور تمبک، ارکستر «گل ها» به سرپرستی پویا بنی اسدی از کرمان با اجرای «درمیان گل ها» و «شه زاده رویاها»، گروه «ارکستر ترنم مهر» به سرپرستی زهرا کریمی از شهریار با اجرای دو آهنگ «آنچه گذشت» و «پیک سحری» نیز از جمله گروه هایی بودند که در این مراسم به اجرای برنامه پرداختند.

میلاد کیایی، جهانشاه صارمی، پری ملکی، فاروق کسمایی، کوشا کرمی، مزدا انصاری از جمله هنرمندانی بودند که در مراسم افتتاحیه سومین دوره جشنواره و جایزه موسیقی همایون خرّم ( نوای خرّم 3) حضور داشتند.