شبی با “استاد علی تجویدی” تجلیل از آهنگساز و نوازنده شناخته شده موسیقی کشورمان “علی تجویدی”

به گزارش روابط عمومی موسسه فرهنگی و هنری «راد نو اندیش»، آیین نکوداشت یکصدمین سالروز تولد علی تجویدی آهنگساز و نوازنده شناخته شده موسیقی کشورمان که بسیاری از بزرگان و مخاطبان موسیقی از او به عنوان «شاعر ویولن» یاد می کنند، شامگاه پنجشنبه ۱۶ آبان ماه با حضور تعدادی از هنرمندان و علاقه مندان موسیقی ایرانی توسط موسسه فرهنگی و هنری «راد نو اندیش» به مدیریت بردیا صدرنوری در تالار وحدت تهران برگزار شد.

در ابتدای این مراسم که زهرا ملا تقی اجرای آن را برعهده داشت، نماهنگی از صحبت‌های هنرمندان و اقوام علی تجویدی برای حاضران در برنامه نمایش درآمد. پس از پخش این کلیپ، روزبه کلانتر نوازنده ویولن و داوود یاسری نوازنده تمبک روی صحنه آمده و به بداهه نوازی پرداختند. این درحالی بود که اجرای قطعه شعری از بهجت مهدوی به مناسبت سالروز تولد علی تجویدی بخش دیگر برنامه را تشکیل می داد.

پس از بداهه نوازی این ۲ هنرمند، بخش دیگری از صحبت‌های هنرمندان و اقوام علی تجویدی برای حضار پخش شد و پس از آن، بردیا صدرنوری نوازنده پیانو، آهنگساز و مدیرمسئول مؤسسه فرهنگی و هنری «راد نو اندیش» به دعوت مجری برنامه روی صحنه آمد و به بداهه نوازی بر اساس آثاری از علی تجویدی پرداخت.

بعد از اجرای این برنامه بداهه نوازی بود که قطعه «صبرم عطا کن» با شعری از بیژن ترقی، آهنگسازی علی تجویدی و صدای زنده یاد غلامحسین بنان که در یک اجرای خصوصی اجرا شده بود، برای حاضران پخش شد.

براساس این گزارش بخش دیگر این مراسم به اهدای لوح یادمان مؤسسه «راد نو اندیش» به خانواده علی تجویدی اختصاص داشت که در این قسمت فرهاد فخرالدینی آهنگساز و رهبر ارکستر پیشکسوت موسیقی ایرانی، زهرا تجویدی دختر بزرگ علی تجویدی، ناصر ایزدی آهنگساز و رهبر ارکستر ملی مهر و بردیا صدر نوری روی صحنه آمده و یادمان مؤسسه را به زهرا تجویدی اهدا کردند.

زهرا تجویدی پس از اهدای این یادمان گفت: تاکنون مراسم‌ زیادی برای بزرگداشت پدرم برگزار شده اما این مراسم نمونه است که جا دارد از مؤسسه راد نو اندیش به دلیل برگزاری این مراسم و برنامه‌های متنوعی که تدارک دیدند، تشکر می‌کنم.

بخش پایانی این مراسم هم  به اجرای ارکستر ملی مهر به رهبری ناصر ایزدی و خوانندگی محمد صرفه جو اختصاص داشت که این ارکستر آثار ماندگار استاد علی تجویدی همچون «بازگشته با شعری از معینی کرمانشاهی، حق ناشناس با شعری از بیژن ترقی، رسوا شد دلم با شعری از رهی معیری، ای بهار من با شعری از منیر طه و سفر کرده با شعری از معینی کرمانشاهی را اجرا کردند.

ناصر ایزدی (آهنگساز و رهبر ارکستر)، محمد صرفه جو (خواننده)، علیرضا دریایی (کنسرت مایستر)، حامد ابراهیمی، رضا رضاپور، سارا نادری و محسن ابراهیمی کیا (ویولن یک)، سامان محمدنبی، حسین پارسا فر، حسین واحدی، میثم رضایی مهر و الهام آقابابایی (ویولن دو)، کاوه تسعیری، مصطفی حیات غیبی و احمدرضا نیکخو (ویولن آلتو)، محمدحسین قریبی و شیوا همتی (ویولنسل)، آرش ضرابی (کنترباس)، نیلوفر ابراهیمی (فلوت)، حسام صدفی نژاد (ابوا)، دنیا فتحی (پیانو)، مجید واصفی (تار)، نیلوفر هداوند (تارباس)، کامران یعقوبی (تمبک)، امیر شکرابی (تمبک و پرکاشن) و صحرا شعبانی و بهاره آخوندی (همخوان) اعضای ارکستر ملی مهر را تشکیل دادند.

“شبی به یاد ناصر فرهنگ فر” تجلیل از شاعر و نوازنده توانمند ناصر فرهنگ فر

در این مراسم که شنبه شب 20 آذر ماه توسط موسسه فرهنگی هنری رادنواندیش در تالار وحدت برگزار گردید، علاوه بر خانواده استاد فرهنگ فر، آقای علی مرادخانی معاونت محترم وزارت فرهنگ و هنر و جمع کثیری از اهالی موسیقی، هنرمندان و ورزشکاران حضور داشتند. در ابتدا و پس از پخش سرود جمهوری اسلامی کلیپی از صحبت‌های داود گنجه ای، بیژن کامکار،رضا شفیعیان، علی اکبر شکارچی، محمد علی کیانی نژاد، داود یاسری و کامبیز گنجه ای در رابطه با شخصیت هنری استاد ناصر فرهنگ فر پخش گردید. سپس بهداد بابایی نوازنده زبردست سه تار به اتفاق آرش فرهنگ فر قطعاتی را در دستگاه سه گاه از ساخته های پرویز مشکاتیان را اجرا نمودند. پس از آن محمد علی کیانی نژاد نوازنده توانای نی و از دوستان نزدیک ناصر فرهنگ فر سخنانی در رابطه با خصوصیات اخلاقی این هنرمند و اهمیت توجه به موزیسن های جوان و رعایت چارچوب موسیقی سنتی بیان نمود. در ادامه استاد میلاد کیایی با ساز سنتور به اتفاق پیمان ناصح پور قطعاتی را اجرا نمودند.

سپس روشنک و آرش فرهنگ فر با حضور بر روی صحنه ابتدا تندیسی از انجمن فردوسی دریافت نمودند و پس از آن با حضور علی مرادخانی و بردیا صدرنوری و ناصر ایزدی هدایای مؤسسه رادنواندیش که تندیس طلایی این مؤسسه و تابلویی که طرحی از این نوازنده تنبک بود به این دو اهدا شد.پس از آن استاد علی اکبر شکارچی نوازنده با اخلاق و توانای کمانچه با آواز و نوای خوشِ ساز خود حاضرین را مجذوب خود نمود . سپس کلیپی از سخنان استاد حسین علیزاده که در حال حاضر جهت اجرای کنسرت در فرانسه بسر می‌برند پخش گردید که این هنرمند نیز ضمن بیان خصوصیات اخلاقی ناصر فرهنگ فر خاطرات شیرینی از این هنرمند و توصیحاتی در مورد آهنگ نجوا که برای ایشان ساخته بود را بازگو نمودند.

پایان بخش این برنامه نیز همنوازی شهرام میرجلالی نوازنده صاحب سبک تار و آرش فرهنگ فر با تمبک بود.

از جمله هنرمندان و پیشکسوتان عرصه های مختلف که در این مراسم حضور داشتند می‌توان به اساتید،لوریس چکناواریان، داوود گنجه ای، اردوان کامکار، کامبیز گنجه ای، پژمان حدادی، مسعود جاهد، رسول کارگشا، سیاوش برهانی، قاسم رفعتی و امیر رفعتی، پری ملکی، حمید خزاعی، یارتا یاران، کامبیز گنجه ای، صادق چراغی، علی بوستان، حسین علیشاپور، داود یاسری، کامران یعقوبی، رضا موسوی زاده، سجاد پورقناد، محمد دولو، استاد جواد بختیاری خوشنویس، جناب قاضی مرادی، خانم فروزنده، امیرحسین صدیق، مهوش وقاری، محسن قاضی مرادی، فرامرز ظلی و جواد قراب اشاره نمود.

عکاس : پیمان گرزم، پویان گرزم، اشکان رشاد