قدردانی از مردمداری مدیری که مثل برادرِ بزرگتر بود
بردیا صدرنوری مدیر جشنواره و جایزه موسیقی «نوای خرّم» به مناسبت درگذشت علی مرادخانی مدیرعامل موزه موسیقی و معاون هنری سابق وزیر ارشاد دلنوشتهای را منتشر کرد.
در متن یادداشت بردیا صدرنوری آمده است:
به نام خالق هنر
از شمار دو چشم یک تن کم
وز شمار خرد هزاران بیش
یار همیشگی هنرمندان و مردِ مردم دارِ فرهنگ و هنر ایران، از میان ما رفت.
به جرأت بزرگترین ویژگی جناب علی مرادخانی گرانقدر که باور نبودنش بسیار برایم سخت است، چه در هنگام مدیریتش در عرصه موسیقی و معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و چه پس از کنارهگیری خودخواسته یا اجباری از این سمتهای گذرای دولتی و در دوره مدیریت موزه موسیقی، را میتوان مردم داری و حکومت بر قلب هنرمندان برشمرد. گشادهرویی و دل به دل هنرمندان پیر و جوان دادن، بزرگترین خصیصه وی بود.
وقتی در بدترین شرایط روحی و عصبی هم به وی مراجعه میشد پس از ملاقاتی چند دقیقهای بر اثر رفتار بزرگمنشانه و همدلیاش، آرامش بر آدمی حکمفرما میشد که گویی اصلاً مسئله و دغدغهای وجود نداشته است و چه بسیار اندک و انگشت شمارند اینگونه مدیران در عرصه مدیریت کشور.
تأسیس موزه موسیقی و تلاشهای شبانه روزی برای حفظ و توسعه این نهاد ارزشمند آنهم در عصری که جان ناتوان و رنجور موسیقی آماج بزرگترین جفاها و کم لطفیهاست، از بزرگترین خدمات این مدیر دلسوز هنر کشور بود که امیدواریم پس از وی این سرمایه ارزشمند فرهنگ و هنر کشور به نابودی کشیده نشود.
علی مرادخانی ایفای نقش به عنوان یک برادر بزرگتر را بسیار خوب میدانست و مشورتها، راهنماییها و توصیههایش بسیار راهگشا بود. ما هم در جشنواره موسیقی همایون خرّم و برگزاری نکوداشتهای هنرمندان پیشکسوت بسیار از حمایتهای معنوی و مشورتی ایشان بهره بردیم.
قطعاً نام و یاد علی مرادخانی همواره در یکی از ارزشمندترین نقاط جهان هستی که همان قلب هنرمندان است به یادگار خواهد ماند.
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
ثبت است بر جریده عالم دوام ما
روحش شاد یادش گرامی.
نوشتن نظر